BLISTEREN ALS VERPAKKING

Blisterverpakkingen bestaan uit twee materiaal laagjes waartussen vacuümgevormde ‘blaasjes’ ontstaan. In deze open ruimte, de ‘blaasjes’, worden uw tabletten of capsules verwerkt. Dit is mogelijk in verschillende materialen, formaten en kleuren.

Bent u geïnteresseerd in het laten blisteren van uw tabletten of capsules? Ferpacking informeert en adviseert u ook in dit proces. Ook adviseren wij u over de beste methode voor uw voedingssupplement, dierensupplement of private label supplement.

Van A tot Z ontzorgt

Bij Ferpacking is het mogelijk om het gehele productieproces uit handen te geven. Zo bent u van A tot Z ontzorgt. Wij verwerken uw gewenste stoffen tot poeders of granulaten, en capsuleren of tabletteren deze vervolgens om ze hierna tot blisterverpakking te verwerken.

Blisteren is mogelijk in zowel kleine als grote oplages. U weet hierdoor zeker dat alle processtappen op elkaar aansluiten en worden afgehandeld op een professionele manier. Ferpacking houdt er ook rekening mee als sommige supplement-ingrediënten niet samen gaan met bepaalde materialen of verwerkingstechnieken.

BLISTEREN VIA FERPACKING

Het laten blisteren van uw tabletten of capsules biedt diverse voordelen. Wij informeren u hier graag over en adviseren van A tot Z. Graag zetten wij enkele voordelen van een blisterverpakking op een rijtje.

Unieke uitstraling
Er zitten commerciële voordelen aan het laten blisteren van uw supplementen. Sommige bedrijven kiezen voor specifieke blisterverpakkingen vanwege een betrouwbare, luxe uitstraling. Een kartonnen doosje oogt dan ook anders dan bijvoorbeeld een plastic potje. Een doosje is daarnaast ook volledig te bedrukken met eigen ontwerpen.

Langere houdbaarheid
Eén van de meest waardevolle voordelen van blisterverpakkingen zit in de vacuümverpakking. Dit zorgt er namelijk voor dat uw capsules of tabletten langer houdbaar zijn. Deze extra productiestap helpt u verspilling in de toekomst voorkomen. Daarnaast beschermt het uw supplement van meer externe invloeden, zoals vocht.

Formaat van uw voorkeur
Blisteren is voor elk formaat capsule of tablet mogelijk. Ook de indeling van een blister heeft meerdere mogelijkheden. Bij Ferpacking adviseren we hier graag in, zodat uw uiteindelijke product volledig naar wens is geproduceerd.

Brievenbusformaat
Platte doosjes met blisters hebben een extra voordeel, want ze passen door de brievenbus. Het opsturen van uw product in blisterverpakking is hierdoor goedkoper en eenvoudiger. Daarnaast hoeft uw klant niet thuis te zijn om een pakket aan te nemen.

Stapelbare verpakkingen
Logistiek gezien zijn blisterverpakkingen erg praktisch. Door de afmetingen en het formaat van rechthoekige, platte doosjes zijn deze stapelbaar. Dit is minder handig met ronde, hoge potten. De distributie van doosjes met blisterverpakkingen is dus goedkoper en eenvoudiger.

Blisteren met verschillende materialen
Ferpacking biedt veel mogelijkheden van blistermaterialen. Zo hebben wij onder andere blisterverpakkingen van PVC of aluminium, of een combinatie van beide. Samen kijken we graag naar de beste oplossing voor uw product.

Kleine of grote oplage blisteren
We kunnen bij Ferpacking zowel grote als kleine oplages produceren. Zo bieden wij u de mogelijkheid om vanaf dag één productie door ons te laten uitvoeren, zonder dat u meteen een grote oplage hoeft af te nemen. We groeien met jullie mee!

Capsuleren, tabletteren én blisteren
Ferpacking neemt het gehele productieproces van u over. Van granuleren tot blisteren. Onze ruime ervaring biedt ons de kans om u te adviseren van A tot Z.

Na het capsuleren en/of tabletteren, verpakken wij uw supplementen op de afgesproken manier. Wij adviseren hier u dan ook in waar nodig. Zelfs als blisteren ons geen goede optie lijkt, dan bespreken wij dit met u en bespreken we alternatieve oplossingen.

Blisterverpakking maken met uw eigen logo
Blisterverpakkingen kunnen tevens voorzien worden van uw eigen logo en overige bedrukking. De verpakking kan daarom volledig in uw eigen huisstijl worden geproduceerd, mét productinformatie. Wij denken graag met u mee en informeren en adviseren u van begin tot eind.

Bent u er klaar voor om uw product te laten produceren?

Bent u klaar voor uw product?

Ferpacking staat voor u klaar om uw product te produceren. Bestaat uw product al en heeft het verbetering nodig? Ook dan bent u bij Ferpacking aan het juiste adres.