Wie is Ferpacking

Een jong en flexibel bedrijf ontstaan uit de behoefte voor productie van A tot Z om u als klant te ontzorgen.

Ferpacking is gespecialiseerd in productie van kleine tot middelgrote oplages (15.000 tot 1.000.000 stuks) met minimale doorlooptijden. Alle ontwikkeling gebeurt volledig in eigen beheer waarna Ferpacking in staat is snel op te schalen naar grotere productiehoeveelheden.

Met jaren ervaring in productie ontzorgen we bij de ontwikkeling, productie, verpakken en fulfilment van (voedings)supplementen en cosmetica voor diverse toepassingen.

Ferpacking bestaat uit gekwalificeerde medewerkers s die gespecialiseerd zijn op verschillende vakgebieden.

Bent u op zoek naar een totaalpakket van receptontwikkeling, levering van grondstoffen, productie en verpakken, tot de opslag, orderverwerking en distributie van uw complete product? Dan bent u van harte welkom bij Ferpacking! De koffie staat klaar ;-)

MISSIE

Ferpacking’s missie is het leveren van natuurlijke kwalitatief hoogwaardige producten met een minimale doorlooptijd voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Hierbij ligt de samenwerking en communicatie met onze klanten en afnemers centraal. Zo kunnen wij zo efficiënt mogelijk aan behoeften en wensen voldoen.

VISIE

Ferpacking wilt de kwaliteit van producten en productieprocessen continu verbeteren, waarbij rekening houdend met onze leefomgeving. Zo hebben we een basis voor toekomstige groei en de ontwikkeling van een leiderspositie in kwalitatief hoogwaardige productie van supplementen en cosmetica.

Onze kwaliteitssystemen en het creëren van kwaliteitsproducten managen is de verantwoordelijkheid en passie van al heel Ferpacking.

Bent u klaar voor uw product?

Ferpacking staat voor u klaar om uw product te produceren. Bestaat uw product al en heeft het verbetering nodig? Ook dan bent u bij Ferpacking aan het juiste adres.