Kwaliteit van Ferpacking

qualityFerpacking werkt van productontwikkeling tot eindproduct en verpakking volgens Europese wet- en regelgeving. Wij staan voor kwaliteit en garanderen dit ook vanaf ons deskundig advies tot aan het eindresultaat.

Op het gebied van voedselveiligheid en werken volgens de richtlijnen van ISO22000 en Good Manufacturing Practices (GMP) voldoen wij volledig aan de eisen.

Capsules van Ferpacking zijn vegan, halal en KO kosher. Tevens bevatten ze geen conserveermiddelen en tevens zijn ze GMO- allergeen, gluten, suiker, en zetmeelvrij. Daarom voldoen we bij Ferpacking aan uitgebreide certificatie en kunnen wij mee met de wensen van gezondheidsbewuste consumenten.

Er zijn strenge leveranciersselecties onder onze leveranciers. Dit betekent dat er dagelijkse controles zijn van de ingaande en uitgaande goederenstroom, omdat dit de voorwaarde is voor optimale kwaliteit van onze grondstoffen en eindproducten.

Ferpacking werkt nauw samen met diverse laboratoria en analyseren grondstoffen en eindproducten en in samenwerking met leveranciers. Analysecertificaten zijn op aanvraag aan te leveren en zijn deel van uw dossier bij private label producten. Wij waarborgen privacy middels een geheimhoudingsverklaring en co-manufacturing overeenkomst.

Wij streven continu naar de meest optimale biologische samenstelling van uw receptuur, op basis van de beste kwaliteit ingredi├źnten. Ferpacking gaat graag samen met u de uitdaging aan om een tot zo goed mogelijk eindproduct te komen. Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar voor uw product?

Ferpacking staat voor u klaar om uw product te produceren. Bestaat uw product al en heeft het verbetering nodig? Ook dan bent u bij Ferpacking aan het juiste adres.