Heel veel mogelijkheden

Wanneer u tabletten wilt produceren bent u bij Ferpacking aan het juiste adres. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waarbij u onder andere kiest tussen kleine of grote oplages, van blanco tabletten tot bedrukte tabletten en tevens in verschillende formaten en vormen. Onze supplementen zijn geschikt voor zowel mens als dier.

tabletten-onder

Volledig productieproces

Ferpacking is gespecialiseerd in het produceren en verpakken van tabletten. Wij helpen u bij het volledige productieproces. Dit gaat van het ontwikkelen van uw receptuur tot aan het blisteren van de tabletten. Indien u een eigen supplement wilt ontwikkelen bespreken we graag met u de mogelijkheden.

TABLETTEREN VIA FERPACKING

Zo gaat Ferpacking te werk

Voordelen van tabletteren
Tabletteren is slechts één van de mogelijkheden om uw supplementpoeders te verwerken tot slikbare tabletten. U kunt uw supplement namelijk ook capsuleren, indien gewenst.

Breukgleuf toevoegen
Indien u ook halve tabletten wilt toedienen, dan kunnen deze worden voorzien van een breukgleuf. De consument kan hierdoor de tablet eenvoudig in tweeën breken.

Gebruiksvriendelijk voor kinderen
Voor kinderen is het soms lastiger om tabletten te breken, en hierdoor is een breukgleuf ook een voordeel. Een halve tablet is eenvoudiger in te nemen voor kinderen dan een hele.

Tabletten makkelijker om in te nemen
Ook voor volwassenen is een hele tablet soms lastig in te nemen. Een optie is om voor capsules te gaan, welke vaak eenvoudiger in te nemen is. Echter is een breukgleuf in een tablet vaak ook de oplossing. Zo is een tablet in stukjes te bijten of verder te breken. Bij een capsule is dit niet mogelijk.

Besteed het volledige productieproces voor tabletten uit
Wanneer u een idee heeft voor een supplement tablet, maar de ontwikkeling niet wilt lukken, dan kunt u bij Ferpacking terecht. Wij ondersteunen u in iedere stap van het productieproces. Gezamenlijk worden de mogelijkheden besproken welke bij uw wensen passen. Wij denken onder andere mee bij het ontwikkelen van uw receptuur en verwerking uw uiteindelijke supplement vervolgens tot een poeder.

Het is meestal goed mogelijk om de gewenste stoffen te granuleren. Dit is nodig voor het produceren van tabletten.

Na het granuleren, tabletten wij uw supplementen in de afgesproken maat, vorm en oplage. Ook voor het verpakken van tabletten helpt Ferpacking u graag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afvullen van uw supplementpotten met tabletten, of de tabletten verwerking in een blisterverpakking.

Tabletteren van kleine, middelgrote of grote oplages
Voor Ferpacking is het ook mogelijk om op zeer kleine schaal te produceren. Dit komt door onze interne, snelle opschalingsmogelijkheden van de productie. Het voordeel hiervan is dat dit met name zorgt voor lagere investeringen bij de start en marktintroductie van uw nieuwe product. Daarnaast zijn grote oplages ook mogelijk. Tabletten producten doet u van begin tot eind bij Ferpacking.

Elke vorm of formaat is bespreekbaar
Indien u een specifiek formaat of vorm in gedachten heeft, bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op voor meer informatie over vormen, formaten en kleuren. Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar voor uw product?

Ferpacking staat voor u klaar om uw product te produceren. Bestaat uw product al en heeft het verbetering nodig? Ook dan bent u bij Ferpacking aan het juiste adres.