PRIVATE LABEL VIA FERPACKING

Ferpacking ontzorgt u bij de ontwikkeling, productie én verpakking van uw eigen merk (private label) voedingssupplementen en cosmeticaproducten. Wij weten exact wat de juiste ingrediënten, productiemethoden en verpakkingsopties zijn. Zo kunnen wij voldoen aan uw specifieke wensen voor uw private label supplement. U bepaalt uiteindelijk in hoeverre u het proces aan ons uitbesteedt.

U bent bij ons vrij om (te beginnen met) één eigen merk supplement te laten maken, of zelfs een volledige lijn. Ook is het mogelijk dit proces op te bouwen, zodat uw bedrijf gezond kunt groeien.

Het proces zelf houdt u in handen. De ontwikkeling, productie en verpakking besteedt u uit aan onze specialisten. Het is echter mogelijk om delen van dit proces zelf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een zelf ontworpen verpakking.

private-label-1

Eigen supplementenlijn op de markt brengen

Het lanceren van een supplement- of cosmeticalijn is voor veel bedrijven een droom. U kunt dit ook doen. Ferpacking helpt graag met het ontwikkelen van een product dat aan uw specifieke wensen voldoet met onze partners. Wij zijn er om u te helpen tijdens het gehele productie- en verpakkingsproces. Als u opslag- en distributiediensten nodig heeft, kunt u deze taken aan ons uitbesteden.

Wij produceren capsules, tabletten of plastic verpakkingen precies volgens de stijl van uw merk. Ferpacking levert capsules met de kleuren en het logo van uw bedrijf. Welke kleuren, vormen of maten wilt u terug laten komen in uw private label supplement? Uw eigen merk supplementen worden precies volgens uw specificaties gemaakt.

Wij koppelen de eindproducten aan uw supplementverpakking, door de verpakking zelf of het etiket te bedrukken. Onze verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar maatwerk is ook mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Professionele ordercontrole mét dropshipping productie
Wilt u uw private label supplementen verkopen via dropshipping? Wij verwerken uw bestelling professioneel en snel. Dankzij de orderintake en controleprocedures komen uw producten op tijd en foutloos bij uw klant aan. Onze orderintake en productie ziet er als volgt uit: We ontvangen bestellingen van klanten en produceren de bestelde artikelen.

Samenstellingscontrole
Elk product begint met een specifiek recept. We zorgen ervoor dat ons productieproces verloopt zoals gepland door nog een samenstellingscontrole uit te voeren. Is de receptspecificatie en dosering correct? Dan halen wij de grondstoffen of halffabricaten uit onze voorraad of zoeken hiervoor de beste leverancier.

Ingangscontrole grondstoffen
De materialen worden grondig geïnspecteerd voordat ze worden gebruikt. Wij kopen alleen grondstoffen in van leveranciers met de juiste certificering, van goedgekeurde bronnen. Ook controleren wij de ontvangen materialen voor gebruik op kwaliteit en certificering. Als we een aanvullende grondstofanalyse moeten uitvoeren, werken we samen met een van onze samenwerkende laboratoria.

Charge-bereidingsprotocol
Supplementen moeten daadwerkelijk worden gemaakt. Indien nodig worden uw grondstoffen gezeefd en gemengd tot een homogeen mengsel. Hierna volgen nogmaals controles. Eerst worden de ingrediënten gewogen en zorgvuldig geteld volgens de instructies van het recept. Hier staat het batchnummer voor. Is het mengsel klaar om opnieuw gecontroleerd te worden? Dan doen we dat op basis van het receptgewicht.

Mengsel verwerken tot private label supplementen
Soms is een mengsel niet voldoende om het gewenste effect te creëren. Veel merken brengen cosmetica en voedingssupplementen op de markt in de vorm van tabletten, capsules, poeders of crèmes. Ook hier helpt Ferpacking u graag mee. Ook private label toepassingen zijn mogelijk met de verschillende verwerkingsmogelijkheden. Zo kunnen wij capsules maken in de door u gekozen kleuren of tabletten met uw bedrijfslogo. Zo zijn uw eigen voedingssupplementen op afstand gemakkelijk te herkennen.

Private label supplementen verpakken
De producten worden als laatste stap verpakt in onze eigen supplementenlijn. Bijvoorbeeld in potten, kartonnen dozen, speciale brievenbusverpakkingen of sealbags. Er zijn hier veel verschillende mogelijkheden. Wilt u een supplementverpakking op maat laten maken? Ook dat is voor Ferpacking geen probleem.

Etiketteren en coderen
Voordat de supplementen worden verspreid, worden ze gelabeld volgens hun beoogde gebruik. Wij zorgen ervoor dat de etiketten op uw producten voldoen aan de wettelijke normen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld actiecodes toe te voegen.

Private label supplementen met geheimhoudingsverklaring
Ferpacking begrijpt dat u uw eigen merk supplementen geheim wilt houden tot de productlancering. Onze toewijding aan privacy is erg belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we indien nodig geheimhoudingsverklaringen en co-productieovereenkomsten. Wij stemmen altijd met u af wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe product of verpakking niet lekt of morst. Uiteraard bespreken we vooraf de specifieke afspraken uitgebreid met u.

Producent voedingssupplementen met brede expertise
Ferpacking heeft een team van experts die helpen bij het efficiënt produceren van uw private label supplementen. We hebben veel ervaring met het werken aan natuurlijke, biologische producten, waaronder supplementen en cosmetica. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle gestelde eisen.

We gebruiken alleen natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit om een eigen lijn voedingssupplement te ontwikkelen. Ook hebben wij een brede kennis van de wetgeving rondom uw product. Ferpacking helpt u bij het creëren van verantwoorde samenstellingen, dosering, claims, etikettering en verpakking.

Doordat wij het gehele productieproces voor onze rekening nemen, zijn verschillende productieruns mogelijk. Wij zijn in staat om uw productiebatch eenvoudig op te schalen naar productontwikkeling in grotere oplagen.

Waarom kiezen voor private label supplementen of cosmetica?
Er zijn verschillende redenen om uw eigen supplement of cosmeticalijn op de markt te brengen. Enkele redenen zijn om meer winst te creëren, de tussenpersoon te omzeilen en meer controle te hebben over de kwaliteit en ingrediënten van uw producten.

Uw private label lijn is precies wat uw doelmarkt of toepassing nodig heeft. U kunt een gepersonaliseerde compositie speciaal voor u maken. Welk type product wilt u dat wij ontwikkelen: een nieuw recept, of een bestaand recept dat u wilt verbeteren? Het ontwikkelen van uw eigen private label supplementen of cosmetica is de beste optie.

Zoekt u een Private label producent voor voedingssupplementen of cosmetica?
Ferpacking biedt een verscheidenheid aan opties om het gewenste eindproduct aan te passen. We beantwoorden graag al uw vragen of geven specifieke wensen door. We zijn enthousiast om met u samen te werken en te zien wat we samen kunnen creëren. We creëren uw eigen lijn van supplementen of cosmetica die is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.

Heeft u vragen over het ontwikkelen van private label producten voor mens of dier, neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bent u klaar voor uw product?

Ferpacking staat voor u klaar om uw product te produceren. Bestaat uw product al en heeft het verbetering nodig? Ook dan bent u bij Ferpacking aan het juiste adres.