TABLETTEN

Wanneer u tabletten wilt produceren bent u bij Ferpacking aan het juiste adres. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waarbij u onder andere kiest tussen kleine of grote oplages, van blanco tabletten tot bedrukte tabletten en tevens in verschillende formaten en vormen. Onze supplementen zijn geschikt voor zowel mens als dier.

Meer informatie over tabletten
tabletten-onder
capsules-onder

CAPSULES

Wilt u uw supplement laten capsuleren? Voordat uw supplement verkocht kan worden, bepaalt u op welke manier uw product verwerkt moet worden. Indien u nare smaakjes wilt isoleren, of de opname van de werkzame stof wilt beïnvloeden, dan is capsuleren een goed idee.

De capsule zelf lost minder snel op in de maag en daarnaast is het dankzij de gladde structuur eenvoudiger door te slikken.

Meer informatie over capsules

BLISTERS

Blisterverpakkingen bestaan uit twee materiaal laagjes waartussen vacuümgevormde ‘blaasjes’ ontstaan. In deze open ruimte, de ‘blaasjes’, worden uw tabletten of capsules verwerkt. Dit is mogelijk in verschillende materialen, formaten en kleuren.

Bent u geïnteresseerd in het laten blisteren van uw tabletten of capsules? Ferpacking informeert en adviseert u ook in dit proces. Ook adviseren wij u over de beste methode voor uw voedingssupplement, dierensupplement of private label supplement.

Meer informatie over blisters

Bent u klaar voor uw product?

Ferpacking staat voor u klaar om uw product te produceren. Bestaat uw product al en heeft het verbetering nodig? Ook dan bent u bij Ferpacking aan het juiste adres.